Ημερίδα Διάδοσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Erasmus+ του 53ου ΓΕΛ Αθηνών – Erasmus Day

Η μεγάλη γιορτή Erasmus+ του σχολείου μας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024. Μαθητές και μαθήτριες και εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στις κινητικότητες Erasmus+ 2023-2024 παρουσίασαν τις δραστηριότητες που υλοποίησαν στην Πορτογαλία, την Πολωνία, την Ισπανία, την Ιταλία ως φιλοξενούμενοι 4 αντίστοιχων σχολείων αλλά και στην Αθήνα ως οικοδεσπότες αυτών. Οι κινητικότητες αποτελούσαν μέρος 2 ευρωπαϊκών προγραμμάτων που υλοποιούμε, το “Μητρικές Γλώσσες” και το “Euro-paths to the past“. Ας σημειωθεί ότι το Erasmus+ “Μητρικές Γλώσσες” ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία με αυτή την εορταστική εκδήλωση μετά από 18 μήνες πλούσιου εκπαιδευτικού έργου.

Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τους/τις εκπαιδευτικούς που οργάνωσαν, συντόνισαν και υλοποίησαν τα ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus+ με πολύ προσωπικό κόπο και εθελοντική εργασία, τους/τις μαθητές και μαθήτριες όλων των σχολείων που συμμετείχαν και υλοποίησαν πολλές πρωτότυπες δραστηριότητες, τις οικογένειες των παιδιών του σχολείου μας που φιλοξένησαν υποδειγματικά τα παιδιά από τα συνεργαζόμενα σχολεία, αλλά και τις οικογένειες από τα σχολεία του εξωτερικού που φιλοξένησαν τα παιδιά μας σαν να ήταν μέλη των οικογενειών τους.

Συνεχίζουμε με νέες εκπαιδευτικές δράσεις και την επόμενη σχολική χρονιά με το Erasmus+ “Euro-paths to the past” και το Erasmus+ “My Compass”, τα δύο προγράμματα που ολοκληρώνονται το 2025.

Περισσότερες πληροφορίες και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό από την ημερίδα Erasmus+ και τα αποτελέσματα των δράσεων των μαθητών/μαθητριών και εκπαιδευτικών στο μενού Erasmus+ της ιστοσελίδας μας.

Παρακολουθείστε τις δραστηριότητες των μαθητών του σχολείου μας στη σελίδα μας στο instagram:

και στο κανάλι μας στο YouTube  https://www.youtube.com/@53rdlyceumofathens4

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial