Σχολικό έτος 2020-21

Εργασία στην εφαρμογή CANVA από μαθήτρια του τμήματος Α2

Εργασία-παρουσίαση για το ναό του Επικουρίου Απόλλωνα στις Βάσσες της Φιγαλείας από τη μαθήτρια Μαρία Λυτρίβη στην ψηφιακή εφαρμογή Canva για το μάθημα της Ιστορίας Α’ Λυκείου.

Εργασία στην εφαρμογή STORYBOARD THAT μαθητών του Β5 στο μάθημα της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας

Εργασία των μαθητών Μαριαλένας και Ηλία Ροδακνή στην ψηφιακή εφαρμογή StoryboardThat για το μάθημα της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας Β’ Λυκείου. Η εργασία αποδίδει οπτικά ένα μέρος του Προλόγου της Αντιγόνης του Σοφοκλέους.

Βιντεομάθημα EDPUZZLE από μαθητή του τμήματος Α2

Εργασία-βιντεομάθημα για τον Μέγα Αλέξανδρο του μαθητή Χρήστου Καλύβα στην ψηφιακή εφαρμογή EdPuzzle για το μάθημα της Ιστορίας Α’ Λυκείου. Μπορείτε κι εσείς να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας συμμετέχοντας σε αυτό το βιντεομάθημα το οποίο δημιούργησε ο μαθητής, πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://edpuzzle.com/media/602824be5423bd429cc938e6

Εργασία στην εφαρμογή CANVA από μαθητή του τμήματος Α2

Εργασία-παρουσίαση για το γλυπτό “Νίκη της Σαμοθράκης” του μαθητή Χρήστου Καλύβα στην ψηφιακή εφαρμογή Canva για το μάθημα της Ιστορίας Α’ Λυκείου.

https://www.canva.com/design/DAEcHQh3FwY/rpy7ekuw69KDtBl4qJrPMA/view#1

Εργασία μαθήτριας του Α3 στο μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας

Εργασία της μαθήτριας Σοφίας Μίτα στην εφαρμογή Afisa Maker για το μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας Α’ Λυκείου. Η εργασία αποδίδει οπτικά το λογοτεχνικό έργο “Ο μοναχογιός της γρια-Καλής” του Δημήτρη Καμπούρογλου.

Εργασία μαθήτριας του Α3 στο μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας

Εργασία της μαθήτριας Βασιλικής Ξενόφου στην εφαρμογή Poster Maker για το μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας Α’ Λυκείου. Η εργασία αποδίδει οπτικά το λογοτεχνικό έργο “Ο μοναχογιός της γρια-Καλής” του Δημήτρη Καμπούρογλου.

Εργασία μαθήτριας του Β5 στο μάθημα της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας

Εργασία της μαθήτριας Νικολέττας Ρίλλου για το μάθημα της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας Α’ Λυκείου. Ο πίνακας αποδίδει τον Πρόλογο της Αντιγόνης του Σοφοκλέους.

Εργασία μαθήτριας στην εφαρμογή "POSTERMYWALL" του Α4 στο μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας

Εργασία της μαθήτριας Χριστίνας Τσιόλακ στην ψηφιακή εφαρμογή PosterMywall για το μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας Α’ Λυκείου. Η εργασία αποδίδει οπτικά το λογοτεχνικό έργο “Ο μοναχογιός της γρια-Καλής” του Δημήτρη Καμπούρογλου.

Καλλιτεχνική δημιουργία μαθήτριας του Α3 στο μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας

Εργασία της μαθήτριας Κατερίνας Μπασιμακοπούλου για το μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας Α’ Λυκείου. Η εργασία, σε δικό της σκίτσο, αποδίδει οπτικά το λογοτεχνικό έργο “Η Αννιώ” του Κώστα Χατζόπουλου.

Καλλιτεχνική δημιουργία μαθήτριας του Α4 στο μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας

Εργασία της μαθήτριας Ελένης Πετράι για το μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας Α’ Λυκείου. Η εργασία, σε δικό της σκίτσο, αποδίδει οπτικά το λογοτεχνικό έργο “Η Αννιώ” του Κώστα Χατζόπουλου.

Εργασία στην εφαρμογή "POSTERMYWALL" μαθητή του Α4 στο μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας

Εργασία του μαθητή Γεώργιου Τάνταρου στην ψηφιακή εφαρμογή PosterMywall για το μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας Α’ Λυκείου. Η εργασία αποδίδει οπτικά το λογοτεχνικό έργο “Ο μοναχογιός της γρια-Καλής” του Δημήτρη Καμπούρογλου.

Εργασία μαθητή του τμήματος Α2 στην εφαρμογή PADLET για το μάθημα της Ιστορίας

Εργασία του μαθητή Καλύβα Χρήστου στην εφαρμογή Padlet για το μάθημα της Ιστορίας Α’ Λυκείου.

https://el.padlet.com/patrakaroutsou/eff984gsi7xtbog7

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial