Περιβαλλοντική εκπαίδευση 2023-24

Εξόρμηση ομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης part.2

Η…άλλη μισή περιβαλλοντική ομάδα του σχολείου μας επισκέφθηκε στις 30 Νοεμβρίου το Πάρκο Τρίτση. Τα παιδιά εμπνεόμενα από τον υπέροχο αυτό χώρο πρασίνου σχεδίασαν συμμετοχικά το δικό τους ιδανικό πάρκο. Ευχαριστούμε θερμά τις εκπαιδευτικούς του φορέα διαχείρισης του Πάρκου Τρίτση για την υλοποίηση της θαυμάσιας εκπαιδευτικής δράσης!

Παρακολουθείστε τις δραστηριότητες των μαθητών του σχολείου μας στη σελίδα μας στο instagram:

και στο κανάλι μας στο YouTube  https://www.youtube.com/@53rdlyceumofathens4

Εξόρμηση ομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Πρώτη εξόρμηση της μισής (!) ομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο ΚΕΠΕΑ Δραπετσώνας στις 10 Νοεμβρίου 2023! Η αρχή ήταν εξαιρετική! Βαδίσαμε στα ίχνη της Δραπετσώνας του παρελθόντος, ανακαλύψαμε το αστικό περιβάλλον στη Δραπετσώνα του σήμερα και κάναμε προτάσεις για την αειφορική και περιβαλλοντικά βιώσιμη αξιοποίηση των εμβληματικών βιομηχανικών μνημείων που σημάδεψαν την ιστορία της περιοχής. Ευχαριστούμε θερμά την κ. Φώκου, Προϊσταμένη ΚΠΕ/Κ.Ε.ΠΕ.Α Δραπετσώνας, για το πρωτότυπο πρόγραμμα που υλοποίησε με τους/τις μαθητές/-ητριές μας.

Παρακολουθείστε τις δραστηριότητες των μαθητών του σχολείου μας και στη σελίδα μας στο instagram:

Ξεκινούν τα νέα Προγράμματα / Ομίλοι Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης 2023-24

Η 10η χρονιά της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο 53ο Γενικό Λύκειο Αθηνών ξεκινά!

Δηλώσεις Συμμετοχής στα Προγράμματα / Ομίλους Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης 2023-24

Αγαπητοί κηδεμόνες, μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή του παιδιού σας στα Προγράμματα / Ομίλους Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης συμπληρώνοντας μια Υπεύθυνη Δήλωση gov.gr σύμφωνα με το υπόδειγμα που βλέπετε στο συνημμένο έγγραφο και στέλνοντάς την με email στο σχολείο μας. Καταληκτική ημερομηνία Υπευθύνων Δηλώσεων: 9 Νοεμβρίου 2023. ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial